Menovinkki: Finest FM:n Virolaiset pikkujoulut Helsingissä 19. joulukuuta

FinestFMSuomen ensimmäinen vironkielinen radioasema Finest FM tuo tämän vuoden pikkujoulutarjontaan juhlat, joista ei glamouria puutu. Lisäksi pikkujoulujen artistikattaus on varmasti euroviisufaneille mieleinen. Iltaa nimittäin tähdittävät Viroa viime keväänä Wienin euroviisuissa ”Goodbye to Yesterday” -kappaleella edustaneet Elina Born ja Stig Rästa, jotka molemmat esiintyvät juhlissa myös omien bändiensä kanssa: Elina nousee lavalle Elina Born Bandin kanssa ja Stig puolestaan Viron karsinnoistakin tutun Traffic- yhtyeen kanssa, jonka kokoonpanossa hän on vaikuttanut yhtyeen alusta lähtien.

Finest FM:n Pikkujouluja juhlitaan 19. joulukuuta kulttuuriareena Gloriassa Helsingissä. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Lippuja on myynnissä Tiketissä ja järjestäjät lupaavat ensimmäiselle sadalle liput erikoishinnoin.

Finest FM on Suomen ensimmäinen ja tällä hetkellä myös ainoa vironkielinen radio Suomessa. Se soittaa suurimmaksi osaksi vironkielistä musiikkia mutta mukaan mahtuu myös muunmaalaisia hittikappaleita. Radiossa on monta eri ohjelmaa ja uutiset aina tasatunnein. Kanavalta kerrotaan, että se sopii hyvin muun muassa Viron kielen opiskelijoille tai muuten vaan Virosta kiinnostuneille suomalaisille. Finest FM onkin saavuttanut suurta suosiota Suomessa ja kanava haluaa tulevaisuudessakin tarjota kuuntelijoilleen lisää laadukkaita virolaistapahtumia.

Lisätietoja tapahtumasta Finest FM:n kotisivuilla

Tapahtuma Facebookissa