Jedward tänä viikonloppuna Suomen Lapissa

Jedward, Euroopan toukokuussa 2011 Lipstick-kappaleellaan valloittanut Grimesin veljesten duo, tutustuu parhaillaan Suomen Lappiin. Pystytukkaveljekset livahtivat torstaiaamuna matkalle vaivihkaa ilman britti- tai irlantilaismedioiden huomiota. Yhtyeen reissailu käy kuitenkin selväksi heidän omista Twitter-päivityksistään. John ja Edward Grimesin itsensä päivittämältä Twitter-tililtä käy ilmi, että “Suomessa on coolia”, että pojat ovat täällä “Joulupukkia tapaamassa” ja että he “nauttivat olostaan salaisessa paikassa”.

Matkan syy ei vauhtiveikkojen päivityksistä täysin käy ilmi. Nähtäväksi jää, onko kyseessä puhtaasti lomamatka Lapin rauhaan ja Joulupukin puheille, vai kuvataanko reissun aikana musiikkivideota tai muuta materiaalia. Lisätietoa asiasta on luvassa myöhemmin – pojat lupaavat Twitterissä, että ainakin heidän itse kuvaamiaan videoita  on tulossa Planet Jedward -sivustolle.

Lue kaikki Jedwardin Suomi-aiheiset matkatwiitit suoraan poikien Twitter-tililtä: @planetjedward (selaa alaspäin aiempiin päivityksiin).

Matkan kestosta, tarkasta sijainnista tai Jedwardin mahdollisista esiintymisistä ei ole kantautunut lisätietoa Viisukuppilan toimitukselle. Duon matkasuunnitelmista tihkui loppuviikosta vinkkejä Jedward-aiheisissa faniblogeissa ja sosiaalisen median fanisivuilla.  Ajantasaista tietoa poikien liikkeistä kannattaakin haeskella esimerkiksi Jedward Fans Finland -Facebook-sivulta tai Jedward Finland -blogista.

Katso vielä fanin ottama kuva Jedwardista Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Viisukuppila toivottaa Jedwardille mukavaa Lapin-matkaa! Keskustele aiheesta foorumillamme.