Danny Saucedo ja Gina Dirawi MF-juontajiksi

SVT julkisti tänään suorana nettilähetyksenä tulleessa lehdistötilaisuudessa paljon spekuloidut Ruotsin viisukarsintojen juontajat. Valinta osui viime vuonnakin karsintoja juontaneeseen palestiinalaistaustaiseen Gina Dirawiin ja poplaulajana mainetta niittäneeseen ja kahtena edellisenä vuotena karsinnoissa toiseksi tulleeseen Danny Saucedoon, jonka vanhemmat ovat Puolasta ja Boliviasta.

Danny (oik. Daniel Gabriel Alessandro Saucedo Grzechowski)  tekee Melodifestivalen-kiertueella todellisen juontajadebyyttinsä. Musiikillisen uransa hän aloitti osallistuttuaan Idols-kykykilpailuun, jossa sijoituksena oli kuudes. Sen jälkeen hän on julkaissut kolme sooloalbumia ja kolme albumia EMD-poikabändin jäsenenä. Gina nousi julkisuuden valokeilaan vuonna 2009 humoristisen videopäiväkirjansa ja SVT:n nettiohjelman kautta. Juontokeikkojensa lisäksi hän kirjoittaa blogia ja tekee töitä radiossa. Tänä vuonna Gina voitti Ruotsissa vuoden naisjuontajan palkinnon. Hän on kautta aikojen vasta viides juontaja, joka saa kunnian juontaa Ruotsin viisukarsinnat kahtena peräkkäisenä vuotena. 

Ruotsin karsintojen liput tulevat myyntiin huomenna torstaina klo 10.00 Suomen aikaa. Melodifestivalen-kiertue käynnistyy Karlskronasta toisena päivänä helmikuuta ja päättyy Suur-Tukholman Friends Arenalle yhdeksäntenä päivänä maaliskuuta.

Spekulaatiot siirtynevät nyt kysymykseen: Kuka juontaa Malmön kansainväliset viisulähetykset? Järjestäjien kommenttien perusteella on odotettavissa, että juontajia on vain yksi ja että hänen roolinsa on suurempi kuin viime vuosina.

SVT:n uutinen

Keskustele aiheesta foorumillamme